RSS | Impresszum | Előfizetés  
  2017. április 29., szombat
Péter

 
 
Küldés e-mailben Nyomtatható változat
Jegyzet
Új séf az Onyxban
2016-09. szám

A Michelin-csillagos Onyx korábbi séfje, Széll Tamás 2013-ban a lyoni Bocuse d’Or szakácsverseny világdöntőjén a 10. helyezésig, majd 2016-ban a Magyarországon megrendezett európai döntőn az első helyig jutott el.
A korábbi séfek, Szulló Szabina és Széll Tamás minden energiájukat a Bocuse d’or 2017-ben megrendezésére kerülő lyoni döntőjére való felkészülésnek szentelik augusztus végétől. Az új séfek hosszú évek óta az Onyx csapatát erősítik: Mészáros Ádám Onyx séf és Pető András Onyx sous séf, valamint Tóth Ágnes Gerbeaud konyhafőnök, aki 16 éve dolgozik a Gerbeaud színeiben. Az új séfek előrelépésével egy időben, idén ősszel, követve a vendégek igényeit és a nemzetközi trendet, mind ebédidőben, mind vacsoraidőben kizárólag többfogásos menüvel fogadják vendégeket, mellyel a legigényesebben tudják bemutatni a szezonális kínálatot és a konyha kreativitását.

vissza

Értékeléshez  jelentkezz be!
vissza a lap tetejére | küldés e-mailben | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Gyerek | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat | RSS |
2009 Copyright © Pesti Műsor