Augusztusban ismét szólnak az orgonák
2020. július 29. /

Az elmúlt hónapok bezártsága után az élőzenei élmények hiányát már nyáron bepótolhatjuk, és ismét feltöltődhetünk a klasszikus zene gyógyító, lélekemelő energiájával. A Filharmónia Magyarország ehhez kínál nagyszerű programokat. Augusztusban ismét felcsendül az orgona

éteri hangja a Filharmónia országos OrgonaPont fesztiválján, amely az idei évben is különleges hangszerpárosításokat és zenei élményeket ígér. Augusztus 8-án pedig második alkalommal kerül megrendezésre a hangszerek királynőjének programsorozata, az Orgonák éjszakája, amely a Filharmónia által szervezett nagy koncertek mellett lehetőség ad a saját szervezésű, orgonához kapcsolódó események társulására is a fővárosban és vidéken egyaránt.
A koncertszervező cég célja a hangszerek királynője köré épülő prog­ra­mokkal, hogy bevezesse az érdeklődőket ennek a kivételes hang­szernek a birodalmába, és bemutassa azon különlegességeit, amiket sokan nem is sejtenek. A két országos programsorozatban a szer­ve­zők több száz programot kínálnak az érdeklődőknek. Ha üdítő kultu­rá­lis kikapcsolódásra vágyunk, keressük a csodás orgonahangokat a Filharmónia nyári programjain!
www.filharmonia.hu