Online a Katona is!
2021. január 02. /

Az őszi bezárás óta a budapesti Katona József Színház egyes előadásait Nézőink már láthatták online közvetítés formájában, azonban folyamatosan dolgozunk virtuális repertoárunk bővítésén!
Ezekről naprakész információkat a katonajozsefszinhaz.hu/online ol­dalon találhatnak, ezen a felületen folyamatosan adunk hírt újabb megtekinthető produkcióinkról. Érdemes már az ünnepi időszak alatt is figyelemmel kísérni oldalunkat, hiszen online közvetítéseink akár a karácsonyi program elemei is lehetnek.
Képernyőn követni a színészek játékát másmilyen, az élő színházzal össze nem hasonlítható élményt ad, hiszen így, a kameráknak kö­szönhetően, olyan apró gesztusokat, a szereplők közti interakciók olyan elemeit fedezhetjük fel, amire a nézőtéren ülve nem lenne le­he­tő­sé­günk. Ezért korábban esetleg már látott előadásokat is érdemes online közvetítés formájában újranézni, hiszen élőben észre sem vehető részletekre figyelhetünk fel.
Bár a kiszámíthatatlan járványhelyzet miatt januárra hagyományos műsort nem állítottunk össze, előadásaink online felvételei mellett készülünk egy különleges saját projekttel is! Erről bővebb információval a közeljövőben közösségi média felületeinken fogunk jelentkezni, így érdemes minket Facebook-oldalunkon (facebook.com/katona.budapest), honlapunkon (katonajozsefszinhaz.hu) és Instagram-profilunkon (instagram.com/katonajozsefszinhaz) is kö­vetni!