Bertold Brecht: A szecsuáni jólélek – Bethlen Téri Színház
2021. Április 08. /

Az Y Csoport előadása online, április 2-án látható 19 órától éjfélig. A darab rendezője, Vadász Krisztina 2020-ban diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetem fizikai színházi koreográfus szakán, 2018-ban pedig már láthattuk egy rendezését a Bethlen Téri Színházban.
Az online premiert követően júniusban az előadás élőben is látható a Bethlen Téri Színházban. Egy ideig az ember jó akar lenni. Aztán csak boldog. Mintha a kettő nem járhatna együtt. Bizonyos körülmények között pedig csak túlélni lehet. A nyomor önzőséghez vezet. A jólét még inkább. Ki tud önzetlen maradni ebben a világban?
Ha saját terheinket képtelenek vagyunk vinni, és más kapujába tesz­szük le, valaki összeroskad alatta. De mit tegyen az, aki segíteni akar másokon? Szereplők: Boda Tibor, Bognár Anita, Boros Ádám, Her­mányi Mariann, Kazári András, Király Orsolya, Pálya Pompónia.
Fordító: Nemes Nagy Ágnes. Látványtervező: Bognár Eszter, Ferenczi Zsófia. Fény: Váradi András. Rendezőasszisztens: Garádi Gréti.
Művészeti vezető: Móga Piroska. Rendező- koreográfus: Vadász Krisz­tina. A Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség engedélyével.

www.bethlenszinhaz.hu