André Rieu koncertjének műholdas közvetítése a Pesti Vigadóban
2015. július 13. /

André Rieu 2015-ös, maastrichti koncertjének élő közvetítésére július 18-án kerül sor a Pesti Vigadó idén tavasszal átadott Sinkovits Imre Kamaraszínpadán. A „Keringőkirály” minden évben
több ezer hallgató előtt ad koncertet szülővárosában, a gyö­nyö­rű­sé­ges, középkori emlékeket őrző holland Maastrichtban. Mint mindig, most is a Johann Strauss Orchestra kíséri a karmestert, akivel évről évre ugyanazok a szopránok és tenorok lépnek fel, de minden évben más sztárvendégek vállalkoznak szóló feladatokra.
A zenész személyes karizmáját is felhasználja, hogy minden korosz­tály számára felejthetetlen, humorral, muzsikával és érzelmekkel teli estét varázsoljon. A körülbelül háromórás programban ezúttal is lesz egy házigazda, aki közvetlenül a koncert után exkluzív interjút készít André Rieu-vel, amit csak a mozis közönség élvezhet. A felkonferáló szövegek hol angolul, hol hollandul hangzanak majd el (utóbbi esetben angol felirattal). Váltson Ön is jegyet a felejthetetlen Rieu-koncert műholdas közvetítésére!

André Rieu 2015-ös maastrichti koncertközvetítésének magyarországi forgalmazója a Pannónia Szó­ra­koztató Kft. Részletek:
http://vigado.hu/programok/-/program/10184/andre-rieu-2015-os-maastrichti-koncertjenek-elo-kozvetitese

Pesti Vigadó
07. 18., 20h