Ferrell a jövőben
2015. szeptember 09. /

A kipróbált komikusnak nem kevesebb mint nyolc filmje várja a készültség ilyen-olyan fázisában, hogy mozikba vagy a kamerák elé kerüljön. A míves melodrámákra szakosodott Lasse Hallström új filmjében (Tom’s Dad) Ferrell filmbeli fiacskájával igyekszik megtalálni a hangot – a hatvanas évekbeli Nevadában. Ennél egy fél fokkal ígéretesebbnek
hangzik a House című film sztorija – apu és anyu, miután jól elköltötték a gyerek továbbtanulási pénzét, illegális kaszinót nyitnak a házuk alagsorában.

A Zeroville című darab viszont egy újabb állomásnak ígérkezik azon az úton, melyen James Franco igyekszik a totális művészi önmegvalósítás felé – rögös út ez, a nézőknek olykor fájdalmas is, de Franco nem adja fel: a Zeroville-t maga rendezi, de legalább a forgatókönyvet nem ő írta. Egy fiatal színész Hollywoodba érkezik a turbulens hatvanas évek végén – ilyet se láttunk még soha, kíváncsian várjuk, Ferrellnek milyen szerep jut a hollywoodi múltidézésben. A leginkább talán a The Spoils Before Dying című minisorozatot várjuk, de nem azért, mert ez meg az ötvenes éveket idézi meg, hanem mert Ferrell egy nagy filmrendezőt játszik, aki egy zongoristából lett magánnyomozóról kíván filmet készíteni. Félő, ez sikerülni is fog neki. És akinek ez sem elég, az a Zoolander rettegve várt folytatásával vigasztalódhat.