Az Orlai Produkció tavasza
2016. március 05. /

2016 tavaszán az Orlai Produkciós Iroda három különleges darabot mutat be a Belvárosi Színházban és a Thália Színház Mikroszínpadán. Utóbbi helyen március 28-án kerül színpadra Ingmar Bergman Őszi szonáta című műve.

Az előadás Bergman 1977-78-ban készült híres filmjének for­ga­tó­köny­ve alapján készül, Vörös Róbert rendezésében. A produkcióban Ud­va­ros Dorottya, Radnay Csilla, Széll Attila és Fodor Annamária sze­re­pel­nek.
Április 1-jén mutatják be Frederick Knott Várj, míg sötét lesz! című krimijét a Belvárosi Színházban, amelyet Novák Eszter rendez Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás és Nagy Dániel Viktor főszereplésével. Április 8-án látható Hernádi Judit Hernádi pont című zenés estje zenekari kísérettel a Belvárosi Színházban Pelsőczy Réka ren­de­zé­sé­ben. Hernádit idézve: „Díva, bohóc, ember és színésznő. Ez mind, ami vagyok. És már egy jó ideje ez vagyok. Ilyenkor illik számot adni, mi volt, mi lesz. Tojok az illemre, a szabályokra. Az érdekel, ami egy kicsit más. Mondatok, amiket már elmondtam, amiket nekem szántak vagy szánhattak volna. Dalok, amiket nekem írtak vagy írhattak volna a szerzők, ha kicsit jobban oda­fi­gyel­nek. Ez az est rólam szól!”