A hűtlenség ára – Játékszín
2017. január 07. /

Jack a húszéves házassági évfordulójukon egy gyémánt nyakékkel lepi meg feleségét – és egy bérgyilkossal… Maggie ugyan régóta sejti, hogy férje összeszűri a levet titkárnőjével, de nem gondolta, hogy ide jutnak.

Ám a dolgok nem mennek olyan gyorsan, mert a bérgyilkos a férj jelét várja, egy telefoncsengetést… Addig is beszélgetni kezd az izgatóan vonzó nővel…
A világhírű színész, Chazz Palminteri magának írta A hűtlenség ára (Faithful) Tony szerepét, és nagy sikerrel el is játszotta a kaliforniai The Court Theatre-ben 1991-ben. Nem sokkal ezután filmet is forgattak belőle, amelyben Palminteri partnerei Cher és Ryan O’Neal voltak, és a berlini filmfesztiválra is meghívták. Mint a kritikák írják, amolyan „tarantinós” hangulat, de nem folyik annyi vér… A Játékszínben először kerül színre magyarul a színdarab, amelyet a fiatal Csukás fivérek a színház fölkérésére fordítottak le. Cher szerepében Pikali Gerda látható, a férjet Németh Kristóf, a szeretni való bérgyilkost Nagy Sándor alakítja a Lendvai Zoltán rendezte előadásban.

Játékszín
Bemutató: 03. 12., 19h