Petőfi Művészeti Liget
2017. szeptember 05. /

A Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza rendezésében 2017 nyarán is ellátogathatnak a Petőfi Művészeti Ligetbe, Dunaújvárosba. A színház bő egy hónapos összművészeti „fesztivállal” gondoskodik a város polgárainak igényes nyári szórakoztatásáról. Változatos zenei programok,

könnyed színházi estek varázsolják el a Ligetbe látogatókat. Ebben az évben is – a fenntartó, Dunaújváros Megyei Jogú Város Ön­kor­mány­zata jóvoltából és támogatásával – június 25-től július 30-ig heti három alkalommal (összesen 16 estén) várják az érdeklődő és szórakozni, kikapcsolódni vágyó közönséget. A műfaji sokszínűség mellett továbbra is a jazz, a blues és a világzene legjobbjai között válogattak. Az idén is köszönthetünk a városból elszármazott fellépőket.
A vezetőség fontosnak tartja, hogy a fesztivál jelleg mellett kültéri színházi előadásokat is látogathassanak az érdeklődők, ezáltal több meglepetésre is számíthatnak.
Június 25-én kerülnek megrendezésre a Ligetnyitó programok, fellépők lesznek: Alma zenekar, Cirkusz Koturnusz, Quintia zenekar, Alexander Horsch és az Arany Pajzs 432 Hz Együttes.
A későbbiekben (többek között) fellépnek: a Karaván Família és a Bartók Táncszínház, a Bohemien Betyars, Szirtes Edina Mókus, a Guca Partyzans Brass Band, a Vörös Janka – Vörös Milán duó, az Elsa Valle Afrocando, A Kutya Vacsorája, a Bagossy Brothers és dunaújvárosi színház társulata.
A Ligetzáró–Évadnyitó programokat pedig augusztus 27-én tekintheti meg a nagyérdemű.
Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várnak!
A programok ingyenesen látogathatók.

Dunaújváros
06. 25. – 07. 30.