Firkin: Akusztikus Show – Zenés-táncos nyárindító buli
2017. június 16. /

A Firkin akusztikus műsorának ötlete a Bálna központ megnyitójáig nyúlik vissza, amikor is a zenekart megkérték, hogy az épület akusztikai sajátosságai miatt lehetőleg ne használja a szok­vá­nyos dobfelszerelést.
[kep3]
A kihívást megoldották, sőt, olyan pozitív visszajelzést kaptak, amely minden várakozásukat fölülmúlta. Ezen felbuzdulva finomítottak a produkción, és végső változatként megszületett az Akusztikus Show, amellyel most egy fergeteges, zenés-táncos nyárindító buli keretében ismerkedhet meg a városmajori közönség.
A két évvel ezelőtti, nagy sikerű Firkin nyitóeseményhez hasonlóan idén is Guinness- és whisky-kóstolóval, ír gulyással, dudazenével, írsztepptánc-bemutatóval várják a vendégeket este 6 órától. Kirobbanó kelta örömzene, egyben utazás az ír kocsmakultúra és gasztronómia világában. Érdemes kapunyitásra érkezni, finom falatok és hamisítatlan hangulat vár mindenkit a Városmajori Szabadtéri Színpad szezonindító buliján. Közreműködik: Szalóki Ági, Karácsony James Trio, Ádám Jenő Általános Iskola Gyerekkórusa (Köbölkúti Gyerekkórus), Dunaújvárosi Bartók Táncszínház.

Városmajori Szabadtéri Színpad
06. 10., 20h
Kapunyitás: 18h