Impresszum | Előfizetés  
  2024. március 19., kedd
József, Bánk

 
 
Nyomtatható változat
Ajánló
A Margitszigeti Színház Ajándékkártyával készül az ünnepre és az új évadra
2020-12. szám

A Margitszigeti Színház alkalmazkodik a jelenlegi helyzethez és reméli, hogy megtalálta annak a lehetőségét, hogy megtartva a közönséget, a művészeknek a fellépési alkalmat, kollégáinak pedig munkalehetőséget adjon. Mindezért jelenleg nem jegyet árul az előadásokra! Azonban egy
páratlan és alaposan átgondolt konstrukciót kínál a nyári teátrum a Margitszigeti Ajándékkártyával. Az online kártyavásárlás, a kedvező ár­kép­zés, a későbbi kedvezmények, a helyválasztási elsőbbség, a VIP-jellegű szolgáltatások, azaz összességében egy kártyacsomag a pá­rat­lan ajánlat, mellyel Margitszigeti Szabadtéri Színház a 2021-es nyári szezon előadásait kínálja.
Az Ajándékkártya+ kizárólag 1 hónapig, limitált példányszámban, on­line, biztonságosan megvásárolható. 10 ezer = 20 ezer+, azaz a 20 ezer forint értékű ajándékkártyáért 10 ezer forintot fizet a vásárló, melyet a színház további 10 ezer forinttal egészít ki a jegyvásárlás alkalmával. A színházi vagy koncertélményt pedig a felhasználó vá­laszt­hatja ki a margitszigeti szabadtéri repertoárjából.
„Bár még javában a télre fókuszálunk, a Margitszigeti Színház aktuális és legfőbb tennivalója mégis a készülés a 2021-es nyári évadra – tájékoztatta szerkesztőségünket Bán Teodóra, a Margitszigeti Színház ügyvezetője. – Tudjuk, hogy most mindennél fontosabb egymásra figyelni. Jelenleg a kapcsolat a közönséggel a virtuális térben zajlik. Számos színházi bemutató és koncert maradt el már a tavaszi és az őszi időszakban is. Mindezért is a Margitszigeti Színház befogadója és támogatója, partnere kíván lenni a művészeti területeknek a 2021-es évben.”

A 2021-es évad

„A 2021-es évad az Évfordulók éve is, hiszen kiváló lehetőség szá­munk­ra, hogy a legnagyobbakra a legjobbakkal, klasszikus módon em­lé­kez­zünk: Verdi, Mozart és Bartók művei csendülnek fel a nagy­szín­padon.
Új színházi bemutatók, operák és balettek, hangversenyek, le­mez­be­mutatók, klasszikus és pop koncertek, ismert és kedvelt magyar sztárok, visszatérő kedvencek, jubiláló popsztárok és együttesek találtak már és találnak otthonra és közönségre a Margitszigeten.
Állandó partnereink – a Magyar Állami Operaház, a Nemzeti Fil­har­mo­nikusok, a Budapesti Operettszínház, a Veszprémi Petőfi Színház – is fellépnek. Visszatér a Margitszigetre a Magyar Állami Népi Együttes megünnepelni a 20 éves Naplegendát. A Duna Művészegyüttes ha­gyo­má­nyosan, minden évben találkozóra hívja a szomszédokat és a tá­vo­lab­bi kontinensek és nemzetek képviselőit az ikonikus Duna Karneválra, mely 2021-ben immár a 25. lesz. Pál István Szalonna és Bandája ismét vendégünk lesz, a Nemzeti Táncszínház pedig a Magyar hősök, csaták és szerelmek című produkcióval készül.
Három külföldi sztárvendéggel, szoprán, tenor, bariton operagálával ünnepeljük a Verdi-évfordulót. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarral és a Jussen fivérekkel Mozart-estet tervezünk, valamint tárgyalunk egy Bartók-est megvalósításáról a Szegedi Kortárs Balettel. Calixto Bieito rendezésében érkezik Bizet Carmen című operája, egyeztetünk a Budapesti Operettszínházzal az új rendezésű Hegedűs a háztetőn-ről. Magyarországi bemutatóként a Margitszigeten debütál az Addams Family musical és Lévay Szilveszter egyik legkedvesebb musicalje, a Mozart! című kosztümös előadás is bemutatóként érkezik Veszprémből.”
hirdetés

Bán Teodóra – a mostani helyzetre reagálva – üzenetként kiemelte: „a Margitszigeti Színház Mindenki színháza kíván lenni, helyet adni, összefogni és együtt tervezni a jövőt. Ez legyen a közös feladatunk, mellyel a Reményt kívánjuk fenntartani így advent idején is a művészekben, a dolgozókban és a közönségben egyaránt. A margitszigeti nyári színház, az ország társulatai és kiválóságai várják az élő találkozást a közönséggel az ősfás, sok évszázadot megélt tündérkert színházában, a Margitszigeten.”

https://margitszigetiszinhaz.hu/







vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor