Budapesti Nagy Sportágválasztó
2019. május 25. /

Az ingyenes, mindenki számára nyitott rendezvény célja az egészséges életmód, a mozgás és az olyan, kevésbé ismert sportágak népszerűsítése, amelyekben világszerte kiemelkedő ered­mé­nye­ket érnek el a magyarok.
A sportági helyszíneken érdekes bemutatókat, nyílt edzéseket láthat a közönség, de ami a lényeg, edzői jelenlét mellett minden sportágba bele is lehet kóstolni. A rendezvényen lehetőség nyílik a találkozásra, sőt együtt sportolásra a helyszínen megjelenő olimpikonokkal, él­spor­to­lókkal.
A kétnapos rendezvény pénteki napja továbbra is az előre be­je­lent­ke­zett, pedagóguskísérettel érkező óvodai, iskolai gyerekcsoportoknak van fenntartva, pénteken 14 órától már mindenki számára nyitottak a kapuk, a szombati nap pedig teljes egészében a nagyközönségé, családoké. Aki szeretné megnézni, miben tehetséges a gyereke, vagy esetleg magát próbálná ki gyerekkori álmában, teszem azt, ví­zi­lab­dá­zóként, éppúgy itt a helye, mint annak, aki valami extrémebb vagy különlegesebb élményre vágyik. A több mint 100 sportág között az is talál magának edzési lehetőséget, aki arra kíváncsi, mi az a tchouk­ball, hogy kell bocsázni, mi fán terem a padel, vagy hogyan pontozódik a tamburello.

Merkapt Sportközpont
05. 24-25., 9-17h