Ismét műsoron Az óriáscsecsemő a Kolibri Színházban!
2019. június 04. /

Május 29-én, 30-án és 31-én újra műsorára tűzi a Kolibri Színház Vajda Gergely tavaly júliusban, nagy sikerrel bemutatott operáját, amely az Armel Opera Festival és a Kolibri Színház közös produkciójaként jött létre.

A szövegkönyvet Déry Tibor avantgárd színműve felhasználásával Vajda Gergely és Horváth Péter írta, a rendező Novák János.
Az opera kezdetén egy szülőszobában vagyunk. Egy asszony vajúdik. Megszületik az Óriáscsecsemő. Az anya belehal a szülésbe. A gyer­mek átlagon felül erős, okos és hatalmas. Vajda Gergely operájában egy férfiélet állomásait kísérjük végig a csecsemőkortól a felnőtté éré­sig. A történetben kitüntetett szerepet játszanak az elvek, az érzelmek és a nők. Mi az élet értelme? Kire bízzuk a sorsunkat, kinek a tanácsait kövessük? A NŐ megfejthetetlen rejtelem? Mi a szeretet, a szerelem, a pénz, a társadalom és a kötelesség?
Az óriáscsecsemő májusi előadásaira a Budapesti Operettszínház Raktárszínházában kerül sor. Az énekesekre és bábokra írt művet 14 éven felüli fiataloknak és felnőtteknek ajánlják.

Budapesti Operettszínház, Raktárszínház
05. 29., 30. és 31.