A Plázson már berobbant a nyár – ezekre az előadókra bulizhatunk még idén a Balatonnál
2019. július 30. /

Ha Balaton, akkor Siófok, ha pedig Siófok, akkor Plázs! A Nagystrand hatalmas, fehér homokos partszakaszán elterülő Plázs minden nyáron a nyaralás alfája és ómegája, hiszen mind prog­ram­jai­ban, mind lehetőségeiben hozza azt, amit egy tökéletes nyaralástól elvárhatunk. Nappal

fürdőzhetünk a habokban, napozhatunk a napozóstégen vagy spor­tol­ha­tunk, míg este a csillagok alatt bulizhatunk a legjobb előadókra. Belőlük pedig a nyár hátralévő részében sem lesz hiány.
Az erős júniusi kezdés után július 6-án a szöveggyáros Majka zúz a szín­padon a BSW társaságában.
A hölgyek egyik nagy kedvence, Horváth Tamás is koncertet ad a csillagok alatt: a szívtipró július 20-án várja a nagyérdeműt.
Július 26-án retró rajongóinak zenél majd a Neoton, másnap, július 27-én pedig érkezik a Wellhello és a Cloud 9+, és Budapest egyik fel­ka­pott bulisorozata, a Rock The City is Siófokra látogat.
Ha a szórakozás mellett a testmozgás is fontos, akkor már most véssük be a naptárba a Scitec Muscle Beach dátumát: augusztus 2-3., amikor a nappali testépítőversenyt este féktelen partyzás követi.
A fiatal, mégis már milliós nézettségű klipeket maga mögött tudó Follow The Flow sem marad ki a „balatoni nyárból” augusztus 3-án, és pontosan egy héttel később üdvözölhetjük a hazai hiphop egyik legütősebb formációját, a Hősöket is.
Az augusztus 20-i hosszú hétvégét is érdemes majd a Plázson tölteni, mert érkezik a már megszokott WeLove Balaton sztár DJ-ket felvonultató fesztiválja, a Gold Beach Electronic Fest és a Balatoni Retro Láz is!
Koncertek, partyk, Balaton, azaz minden, ami egy tökéletes nyaraláshoz szükséges!