Játsszunk operát!
2020. február 21. /

Kicsoda Papageno és Papagéna? Kire emlékeztet a dühöngő Éj Királynője? Miért áll a bál Figaro házassága körül? Hiszti, balhé, zűrzavar, nevetés, sírás és még több nevetés?! Valahogy olyan ismerősnek tűnik ez az egész!
[kep3]
Hábetler András és az Operaház legkiválóbb énekművészei a gyerekekkel bemerészkednek az operák érthetetlennek tűnő világába, ahol a kicsik a produkció részévé válva ismerhetnek rá saját életük szereplőire, harcaira, viszonyaira, szomorkás vagy épp boldog pillanataira.
A FareMido társulat tagjai, azaz a Magyar Állami Operaház vezető énekművészei, Hábetler András ren­de­ző/operaénekes ötlete nyomán arra vállalkoztak, hogy lefújják a port az operai hősök figuráiról, átlépik a szakadékot színpad és nézőtér között, és láthatóvá teszik magát az embert. Olyannak mutatják, amilyenek mi magunk is vagyunk hétköznapi, smink és jelmez nélkül játszott szerepeinkben. A sok humorral tűzdelt, interaktív zenei kalandozáson ezúttal A varázsfuvola legszebb részleteit adják elő a FareMido Operatársulat tagjai.

UP Újpesti Rendezvénytér
02. 09., 11h