Egri BorCsillagok, Eger
XXIV. Egri Bikavér Ünnep – Augusztus 20-23.

2020. július 19. /

Az ország egyik legismertebb borvidékének legjobb borászai, kiváló, világversenyeken is elis­mert borok, igazi ételkülönlegességek, ingyenes koncertek és

páratlan környezet – egyebek közt ez várja azt a több tízezer ér­dek­lő­dőt, akik idén is ellátogatnak az északi régió legnagyobb bor­gasz­tro­nómiai fesztiváljára, a XXIV. Egri Bikavér Ünnepre.
Az egri belváros szélén található hatalmas parkban, az Érsekkertben megrendezett fesztivál mind a négy napján – két színpadon – ingyenes koncertekkel várják az érdeklődőket. Idén többek között fellép Szulák Andrea és Majsai Gábor a Stúdió 11 kíséretében, az Egri Szim­fo­ni­kus Zenekar, a 25 éves Kerekes Band is, valamint Soma, Oláh Ibo­lya, Szolnoki Péter és Oláh Ger­gő.
A fesztiválon traktorok és veterán járművek kiállítása, kirakodóvásár, az Egri Bikavér Borlovagrend fel­vonulása is várja az érdeklődőket, illetve a család kisebb tagjai számára mindennap az Érsekkertben lévő nagy és modern játszótér is kikapcsolódást nyújt.
Az egész fesztivál területén biztosított az ingyenes wifi-elérés, így az élmények könnyen megoszthatók lesznek akár a fesztivál hivatalos Facebook-oldalán vagy Facebook-eseményén. Részletes információk a programokról és az idei bor-, illetve ételkínálatról a fesztivál hivatalos oldalán, a www.bikaverunnep.hu-n olvashatók.