Ezt bűn kihagyni!
2022. szeptember 16. /

Egy különleges produkcióval nyitja 2022/23-as évadát a Thália Színház – jön a Komédia egy bankrablásról, egyenesen a londoni West Endről!

Henry Lewis – Jonathan Sayer – Henry Shields The Comedy About a Bank Robbery eredeti című, fergeteges, zenével fűszerezett előadása a Nagyszínpadon október 1-én kerül először színre. A történet 1958 nyarán játszódik. Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja meg egy… karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, sze­rel­mi háromszögek és egy város, ahol lassan a díszpolgár is geng­szter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el…
Az előadás a Mischief Productions közreműködésével érkezik a Thália Színházba. Fordította Hamvai Kornél, rendezője Kelemen József, szereplői: Jámbor Nándor, Ember Márk, Sóvári- Fehér Anna, Csőre Gábor, Vida Péter, Udvarias Anna, Tamási Zoltán, Hevesi László, Domokos László és Zayzon Zsolt.

Jegyek már kaphatók:
https://thalia.hu/eloadasok/henry-lewis-jonathan-sayer-henry-shields-komedia-egy-bankrablasrol/


Thália Színház
Bemutató: 10. 01.