Szeptemberben újranyitja kapuit a Vidám Színpad
2022. szeptember 16. /

A Tanulmány a nőkről Keleti Márton közismert filmjéből készült zenés válóok két részben, magyar slágerekkel fűszerezve, a 60-as évektől napjainkig.

Jolán (Császár Angela), Éva (Bartha Alexandra) és Zsuzsa (Görgényi Fruzsina) három különböző generáció tagjai, akik mindhárman válni készülnek – tudjuk meg az író (Gálvölgyi János felvételről) tör­té­net­me­sé­lé­sé­ből. A kalamajka akkor kezdődik, mikor az asszonyok ugyanazt a gyönyörű és okos – bár a jogi ügyek­ben még tapasztalatlan – fiatal ügyvédnőt keresik fel ennek érdekében. Ráadásul férjeik (Puskás Tivadar, Gazdag
[kep3]
Tibor, Hrisztov Toma, Puskás Péter) is egyre inkább gusztust kapnak a válásra a csinos Dr. Képes Vera (Venczli Zóra) láttán! Lehet hogy mégiscsak úgy jó minden, ahogy van? Csak egy kicsit harcolnunk kell egymásért, és rájönnünk, milyen szerencsénk is van életünk párjával? Erre ad választ a Vidám Színpad zenés válóoka sok ismert nosztalgikus dallammal, nevetéssel és megható happy enddel.
Tasnádi Csaba rendezésében a Tanulmány a nőkről a megújult Vidám Színpad első bemutatója a GOBUDA Mallban szeptember 24-én.