Színház + Kávézó + Galéria
Fém Arts & Café

2022. november 11. /

A Fém Arts & Café elsősorban egy független színház otthona, de megannyi művészeti ág kép­vi­sel­tet­heti magát a színház közösségi tereiben. Egyik legnépszerűbb ezek közül a kávézóban kialakított Kortárs Képzőművészeti Galéria, ahol 5-6 hetente
cserélődnek a kiállított képek. A színes megnyitó műsorok után a színházba, koncertekre látogató nézők esténként megismerhetik a képzőművészek munkáit, esetleg össze is futhatnak a festőkkel, grafikusokkal, fotósokkal.
Jelenleg Szerényi Gábor grafikáival, majd novembertől Uzsoky Katinka festményeivel találkozhatnak az egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett üldögélő vendégek. Karácsony előtt Szerényi Gábor újabb grafikáiból nyílik tárlat, majd a következő évben Gimesi Gime András és Palotai Misi fotói, s az évad zárásaként Pál László szerkesztette plakát- és poszterkiállítás, öt évtizedet átívelő zenés események print­jei várják az érdeklődőket.
A FÉM várja a művészetkedvelőket, mert a Váci utca 40.-ben minden egy helyen van: színház, kávézó, galéria, koncertpódium. És egy kö­zös­ség. Legyen Ön is a részese!

www.femszinhaz.hu