Impresszum | Előfizetés  
  2024. október 18., péntek
Lukács

 
 
Nyomtatható változat
Ajánló
A Margitszigeti Színház ajánlata ′24.
2024-06. szám

ÉBREDÉS – Kökény Attila & Rakonczai Viktor – Sztárvendég: Charlie
A koncerten egyedülálló hangulatban kel életre a meghitt, őszinte, lélekemelő zene a Margit­szigeti Szabadtéri Színpadon. Felcsendülnek majd olyan slágerek is, mint a Nincs semmi másom,

a Mindhalálig mellettem, a Szerelem, miért múlsz és az Őrizd az álmod. Bár Attila és Viktor személye már garancia a sikerre, a koncertet ezen felül egy kibővített zenekarral és egy igazi legendával teszik még különlegesebbé. Horváth Charlie ka­rakteres hangja és lenyűgöző személyisége tovább emeli majd a hangu­latot.
Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra „egymásra találtak”, és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban. Az akkor még kétszemélyes produkció „kinőtte” magát és egy, a szakma leg­jobbjaiból álló, 11 tagú, komoly nagy zenekar áll immár a „főhősök” mögött, fantasztikus hangzást nyújtva. Az Ébredés turné legnagyobb koncertje július 13-án lesz a Margitszigeten.

Július 13., szombat 20:00


LURA – Előzenekar és after party: Barrio Latino
Karibi hangulat a Margitszigeten! Fesztivál, koktélok és Lura-koncert júliusban!
Egy távoli szigetvilág hangulata, egy vibráló hangú énekesnő és egy felfoghatatlanul gazdag zenei örökség Budapest szívében, a legszebb szabadtéri színház színpadán!
A Margitszigeti Színház nyári műsorának igazi különlegessége Lura koncertje július 24-én, melynek alkalmából hamisítatlan karibi fesztiválhangulat kerekedik majd a Margitszigeten. A nagyszínpadi koncertet megelőzően, valamint azt követően a Barrio Latino zenekar közreműködésével táncos bulival és színes koktélokkal várják a közönséget. E ritmusok lüktetését hallva aligha tud majd bárki ülve maradni!

Július 24., szerda 20:00


HANGOSFILM! – Cotton Club Singers & Hot Jazz Band
Az utóbbi két évben a Cotton Club Singers telt házakkal tért vissza korábbi zajos sikerei helyszínére, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra.
A Cotton Club Singers és a Hot Jazz Band a Margitszigeti Szabadtéri Színpad jóvoltából 20 év után ismét színpadra állítja egykori fergeteges koncertshow-ját, a Hangosfilm!-et. A koncerten felidézik a hangosfilm megjelenésének korszakától napjaink legnagyobb filmslágereit a Hippolyttól a Muppet Show-n keresztül a Star Warsig.

A közel 30 éves Cotton Club Singers és a 40 esztendős Hot Jazz Band közös produkciója hangzásában, valamint látványában egyedülálló értéket képvisel.
A koncerten fellép majd Szücs Gabi, Kozma Orsi, Fehér Gábor, László Boldizsár és Zsédenyi Adrienn.

Augusztus 1., csütörtök 20:00
hirdetés



VIVALDIANNO – Shining Venice – multimédiás élőzenei show
Egy show, mely az izzó Velencébe repíti a közönséget!
A Shining Venice (azaz Ragyogó Velence) annak a nagyon sikeres zenei műsornak a folytatása, amely meghódította a nemzetközi koncerttermeket. A VIVALDIANNO multimédiás projektet több mint 150 000 néző látta a világ minden pontján, a produkció folyamatosan követi a változó trendeket és az új technológiák fejlődését.
A történet ezúttal Velencében játszódik, a város a koncerten háttérvetítésként is megjelenik, varázslatos hangulatot kölcsönözve a legjobb cseh animátorok által megálmodott előadásnak. A koncepció kerek és izgalmas, hangsúlyt fektet a barokk kor és Velence szépségére, miközben a zene teret hagy a
néző képzeletének.
A show narrátora a hollywoodi sztár és egykori 007-es ügynök, Pierce Brosnan, de más híres színészek és színésznők is elkísérik a történetmesélés útján. A VIVALDIANNO-ban számos neves cseh és nemzetközi szólista játszik.

Augusztus 3., szombat 20:00


www.margitszigetiszinhaz.hu









vissza
vissza a lap tetejére | nyomtatható változat



 
 
Színház | Mozi | Zene | Art | Családi | Könyv | Gasztro
Kapcsolat | Impresszum | Előfizetés | Médiaajánlat
2009-2023 Copyright © Pesti Műsor